Εκδόσεις - Βιβλία

Ολοκληρώματα-Γ' Λυκείου, Μαθηματικά Κατεύθυνσης

Βιβλίο για τα Ολοκληρώματα από τον καθηγητή του φροντιστηρίου μας κ. Λίνο Άρκου. Εγγύηση επιτυχίας, με άριστη μεθοδολογία.


Βιβλίο Αναλυτικής Γεωμετρία-Γ' Λυκείου

Βιβλίο-εγχειρίδιο για την Αναλυτική Γεωμετρία γραμμένο από τον καθηγητή του φροντιστηρίου μας κ. Λίνο Άρκου. Βιβλίο γραμμένο για όλους τους μαθητές. Εγγύηση επιτυχίας σε απαιτητικούς και στοχοπροσηλωμένους τελειόφοιτους.


Άλγεβρα-Γ' Λυκείου

Εγχειρίδιο-βοήθημα για τους μαθητές του φροντιστηρίου μας στο μάθημα των μαθηματικών κατεύθυνσης Γ' Λυκείου. Γραμμένο, φιλοσοφημένο και οικοδομημένο από τον καθηγητή του φροντιστηρίου μας κ. Λίνο Άρκου.

Απαραίτητο βοήθημα για κάθε μαθητή με φιλοδοξίες.


Άριστα στην Access

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας αποτελεί εγχειρίδιο επιτυχίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης του ECDL για την ACCESS. Καλύπτει όλη την ύλη των εξετάσεων, περιέχει πολλές ασκήσεις. Τυπώνεται έγχρωμο και διανέμεται δωρεάν στους μαθητές του φροντιστηρίου μας.


Άριστα στο Internet & στο E-mail

Το βιβλίο αυτό αποτελεί εγχειρίδιο επιτυχίας για τις εξετάσεις του ECDL: Online Essentials. Καλύπτει όλη την ύλη των εξετάσεων, περιέχει πολλές ασκήσεις. Το βιβλίο αυτό τυπώνεται σε έγχρωμη μορφή και διανέμεται δωρεάν στους μαθητές του φροντιστηρίου μας.


Άριστα στο PowerPoint

Το βιβλίο αυτό δίνεται δωρεάν στους μαθητές του φροντιστηρίου μας. Τυπώνεται σε έγχρωμη μορφή και αποτελεί εγχειρίδιο εκμάθησης του προγράμματος. Αποτελεί επίσης δυναμικό βοήθημα, ικανό να οδηγήσει τον υποψήφιο στην επιτυχία στις διάφορες εξετάσεις πιστοποίησης. 


Εγγραφείτε στο Newsletter μας