Συχνές Ερωτήσεις

ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΡΩΤΗΣΗ

Εδω μπορείτε να υποβάλετε την ερώτηση ή απορία σας σχετικά με τα φροντιστήριο και τα μαθήματα που διδάσκουμε. Επίσης μπορείτε να κάνετε απορίες ακαδημαϊκού περιεχομένου. Εμείς υποσχόμαστε να απαντάμε το συντομότερο και θα αναρτούμε τις ερωτήσεις μαζί με τις απαντήσεις μας στη σελίδα αυτή.

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
x

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με τα ταχύρυθμα μαθήματα λογιστικής στο φροντιστήριο σας. Ποια είναι η διάρκεια τους και αν μπορείτε να κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα. Δηλαδή ατομικά. Γράφτηκα παλιότερα στο φροντιστήριο σας, ερχόμουνα αλλά δεν μπόρεσα να συνεχίσω εξαιτίας του καινούργιου ωραρίου της εργασίας μου.

Ντίνα

Καλημέρα σας. Τα ταχύρυθμα τμήματα λογιστικής έχουν διάρκεια 14 μήνες. Δηλαδή σε 14 μήνες μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει και να πετύχει και στις 3 εξετάσεις του lcci(Elementary/Intermediate/Higher). Τα μαθήματα γίνονται σε ολιγομελή τμήματα, το μέγιστο 5 ατόμων. Ιδιαίτερα μαθήματα μπορούν να γίνουν. Απλά για να πετύχει κάποιος πρέπει να ακολουθήσει την εκπαιδευτική διαδικασία που έχουμε ετοίμασει στο φροντιστήριο μας. Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
Ευχαριστώ πολύ
Γιάννης Λαούρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
x

Ερώτηση

Γεια σας με λένε Μαρία. Είμαι Β' Λυκείου και δεν ξέρω τι θα ακολουθήσω στο μέλλον Αν μπορείτε να με βοηθήσετε στις επιλογές μου. Σας ευχαριστώ

Μαρία

Σας χαιρετώ.

Υπάρχουν επιλογές πολλές και είναι ανάλογες των μαθημάτων που επιλέξατε και των ενδιαφερόντων και ικανοτήτων σας. Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 99776965, ή αν θέλετε στείλτε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως ποια μαθήματα έχετε επιλέξει.

Ευχαριστώ πολύ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
x

Γεια σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν στις αιτήσεις του ucas θα λάβουν υπόψη και το απολυτήριο της Β' Λυκείου(έχω 3 Α' Levels)

Ευχαριστώ

Αντριάνα

Σας χαιρετώ. Το απολυτήριο της Β' Λυκείου θα δοθεί όταν θα γίνει η αίτηση. Σίγουρα το offer που θα σου γίνει είναι ανεξάρτητο από τους βαθμούς αυτούς. Όμως αν κάποιος έχει πολύ χαμηλούς βαθμούς στη Β' Λυκείου και θέλει να σπουδάσει κάτι το οποίο έχει ψηλές απαιτήσεις ενδεχομένως να ληφθεί δυσμενώς υπόψη.

Ευχαριστώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
x

Θα ήθελα να σπουδάσω σε κάποιο πανεπιστήμιο της Αγγλίας στον τομέα της δημοσιογραφίας. Ποια μαθήματα πρέπει να περάσω για να πάω με υποτροφια;

Νούλα

Σας χαιρετώ. Καταρχήν για να εισαχθούμε στα πανεπιστήμια της Αγγλίας πρέπει να πληρούμε δύο προϋποθέσεις. Γλώσσα και Ακαδημαϊκά προσόντα. Εάν θέλεις να πάρεις υποτροφία, τότε πρέπει να πάρουμε όσο πιο ψηλούς βαθμούς μπορούμε. Στη γλώσσα θα πρέπει να περάσειw το IGCSE με βαθμό Α ή το IELTS, με πολύ καλό βαθμό. Τώρα θα πρέπει να κάνεις και GCE A' Levels όπως History, Modern Greek ίσως και μαθηματικά. Όμως πρέπει να σου πω ότι υποτροφίες ένα πανεπιστήμιο δύσκολα δίνει. Από την άλλη το ίδρυμα IKY στην Κύπρο δίνει υποτροφίες όπως και η αρχεπισκοπή. Μπορείς να αποταθείς κοντά τους για τα περαιτέρω. Αν θες μπορείς να μας πάρεις τηλέφωνο και στο 99776965 για οτιδήποτε θες. Τέλος να ξέρεις ότι ένας καλός βαθμός απολυτηρίου θα είναι απαραίτητο κριτήριο.

Ευχαριστώ 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας