Συχνές Ερωτήσεις

ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΡΩΤΗΣΗ

Εδω μπορείτε να υποβάλετε την ερώτηση ή απορία σας σχετικά με τα φροντιστήριο και τα μαθήματα που διδάσκουμε. Επίσης μπορείτε να κάνετε απορίες ακαδημαϊκού περιεχομένου. Εμείς υποσχόμαστε να απαντάμε το συντομότερο και θα αναρτούμε τις ερωτήσεις μαζί με τις απαντήσεις μας στη σελίδα αυτή.

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
x

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με τα ταχύρυθμα μαθήματα λογιστικής στο φροντιστήριο σας. Ποια είναι η διάρκεια τους και αν μπορείτε να κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα. Δηλαδή ατομικά. Γράφτηκα παλιότερα στο φροντιστήριο σας, ερχόμουνα αλλά δεν μπόρεσα να συνεχίσω εξαιτίας του καινούργιου ωραρίου της εργασίας μου.

Ντίνα

Καλημέρα σας. Τα ταχύρυθμα τμήματα λογιστικής έχουν διάρκεια 14 μήνες. Δηλαδή σε 14 μήνες μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει και να πετύχει και στις 3 εξετάσεις του lcci(Elementary/Intermediate/Higher). Τα μαθήματα γίνονται σε ολιγομελή τμήματα, το μέγιστο 5 ατόμων. Ιδιαίτερα μαθήματα μπορούν να γίνουν. Απλά για να πετύχει κάποιος πρέπει να ακολουθήσει την εκπαιδευτική διαδικασία που έχουμε ετοίμασει στο φροντιστήριο μας. Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
Ευχαριστώ πολύ
Γιάννης Λαούρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
x

Γεια σας! Θα ήθελα να υποβάλω μια ερώτηση. Για το μάθημα των γαλλικών, είναι διαθέσιμα όλα τα επίπεδα και τα δίδακτρα δωρεάν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Γιώργος

Καλημέρα σας,

Το μάθημα των Γαλλικών στο φροντιστήριο μας διδάσκεται πολύ οργανωμένα και στοχευμένα. Καταρχήν το καλοκαίρι γίνονται συγκεκριμένα μαθήματα εντελώς δωρεάν, χωρίς οποιαδήποτε δέσμευση από πλευράς μαθητή. Τα μαθήματα αυτά αφορούν κυρίως εισαγωγικό επίπεδο, όμως υπάρχει course και για πιο προχωρημένους. Το Σεπτέβρη δεν γίνονται δωρεάν μαθήματα στα Γαλλικά.

Ευχαριστώ πολύ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
x

Γεια σας, 
Γνωρίζετε που μπορώ να βρω ένα καλό εμποριολόγο / οικονομολόγο για να κάνω φροντιστήρια για την Τρίτη Λυκείου; Για τα μαθήματα πρακτική γραφείου, τεχνική πωλήσεων, δακτυλογραφία και διοίκηση επιχειρήσεων.

Σας χαιρετώ. 

Σας χαιρετώ, στο φροντιστήριο μας έχουμε πολύ καλή καθηγήτρια οικονομικών μαθημάτων.

Αν θέλετε επικοινωνείστε μαζί μου στο τηλ: 99 77 69 65.

Ευχαριστώ πολύ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
x

Απάντηση

Εγγραφείτε στο Newsletter μας