Πρόσφατα Νέα

Επιτυχίες στα Μαθηματικά

Επιτυχίες στα Μαθηματικά

Τα τελευταία χρόνια το φροντιστήριο μας δημιούργησε μια ιδιαίτερη σχολή στα μαθηματικά. Με νέες μεθόδους διδασκαλίας, με νέα φιλοσοφία με δύο καθηγητές άρτια καταρτισμένους και με πολλή όρεξη(κ. Μαρία Άρκου και κ. Λίνος Άρκου). Τα αποτελέσματα στα διάφορα μαθήματα και στις εξετάσεις μιλάνε από μόνα τους. Οι παρακάτω βαθμοί αφορούν βαθμούς μαθητών στα διαγωνίσματα του δημόσιου σχολείου. Επιτυχίες στα Μαθηματικά Μαθηματικά Γ' Λυκείου-Κατεύθυνσης Αντρέας Παναγή 20/20 Άντρος Ιωάννου 98/100 Ευριπίδης Χριστοδουλίδης 97/100 Ναθαλία Κλεάνθους 96/100 Στέλιος Αργυρού 96/100 Αφροδίτη Χριστοδούλου 19/...

...συνέχεια

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Πρόσφατα Βίντεο

Φροντιστήριο Λαούρης

Laouris Blog

Ντελακρουα "Η Ελευθερία οδηγεί το Λαό”

…Μεγάλη αναστάτωση στο ακροατήριο. “Απαράδεκτο”, φώναζε μια κυρία ντυμένη με το ακριβό ταγέρ της. “Αποβολή δια παντώς!”, φώναζε κάποιος άλλος κύριος ο οποίος ήταν πρόεδρος της τοπικής δημοτικής αρχής, άτομο με ήθος και κύρος.  “Άθεος!!!”, φώναζαν αρκετοί παρευρισκομένοι… “Ν...

...συνέχεια

Λίγα λόγια για εμάς

Λίγα λόγια για εμάς

Καταφέραμε να συγκροτήσουμε μια ομάδα καθηγητών άρτια επιστημονικά καταρτισμένους, γεμάτους όρεξη για δουλειά, δημιουργικούς, οι οποίοι εργάζονται με μοναδικό γνώμονα την επιτυχία των μαθητών. Ο αγώνας μας συνεχής. Έγνοια μας η παροχή ποιοτικού μαθήματος, η πρόοδος των παιδιών και η επιτυχία τους στις διάφορες εξετάσεις. Οι παγκύπριες διακρίσεις που έχουμε κάθε χρόνο αποδεικνύουν τη σωστή δουλειά μας.

Το φροντιστήριο μας είναι μέλος του σύνδεσμου φροντιστηριούχων Κύπρου, και λειτουργεί νόμιμα. Ο αγώνας προς την γνώση είναι συνεχής, η προσπάθεια για να δημιουργήσουμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο αδιάκοπη, η συνεργασία μεταξύ καθηγητών και μαθητών εποικοδομητική.

 

ΡΩΤΑΤΕ / ΑΠΑΝΤΑΜΕ

Βαθμοί Β' Λυκείου

διαβάστε την απάντηση

x

Γεια σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν στις αιτήσεις του ucas θα λάβουν υπόψη και το απολυτήριο της Β' Λυκείου(έχω 3 Α' Levels)

Ευχαριστώ

Αντριάνα

Σας χαιρετώ. Το απολυτήριο της Β' Λυκείου θα δοθεί όταν θα γίνει η αίτηση. Σίγουρα το offer που θα σου γίνει είναι ανεξάρτητο από τους βαθμούς αυτούς. Όμως αν κάποιος έχει πολύ χαμηλούς βαθμούς στη Β' Λυκείου και θέλει να σπουδάσει κάτι το οποίο έχει ψηλές απαιτήσεις ενδεχομένως να ληφθεί δυσμενώς υπόψη.

Ευχαριστώ

όλες τις ερωτήσεις

Εγγραφείτε στο Newsletter μας