Πρόσφατα Νέα

Βιβλίο Προγραμματισμού

Βιβλίο Προγραμματισμού

Ανακοινώνουμε την έκδοση νέου βιβλίου στην Πληροφορική για το μάθημα του Προγραμματισμού(Pascal, Java, Visual Basic). Το βιβλίο θα διανεμηθεί δωρεάν στους μαθητές μας. Περιέχει θεωρία και πληθώρα ασκήσεων.

...συνέχεια

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Πρόσφατα Βίντεο

Φροντιστήριο Λαούρης

Laouris Blog

Ψευδαισθήσεις

Καταρχήν πρέπει να σας πω ότι πάντα είμουν και είμαι, αντίθετος με την όλη ιδέα της παπαγαλίας και της στείρας αποστήθισης γνώσεων. Η γνώση πρέπει να βιώνεται, έτσι ώστε να γίνεται κτήμα κάθε μαθητή. Όσον αφορά στο θέμα της Έκθεσης των Ελληνικών για το οποίο έγινε μεγάλη φασαρία,...

...συνέχεια

Λίγα λόγια για εμάς

Λίγα λόγια για εμάς

Καταφέραμε να συγκροτήσουμε μια ομάδα καθηγητών άρτια επιστημονικά καταρτισμένους, γεμάτους όρεξη για δουλειά, δημιουργικούς, οι οποίοι εργάζονται με μοναδικό γνώμονα την επιτυχία των μαθητών. Ο αγώνας μας συνεχής. Έγνοια μας η παροχή ποιοτικού μαθήματος, η πρόοδος των παιδιών και η επιτυχία τους στις διάφορες εξετάσεις. Οι παγκύπριες διακρίσεις που έχουμε κάθε χρόνο αποδεικνύουν τη σωστή δουλειά μας.

Το φροντιστήριο μας είναι μέλος του σύνδεσμου φροντιστηριούχων Κύπρου, και λειτουργεί νόμιμα. Ο αγώνας προς την γνώση είναι συνεχής, η προσπάθεια για να δημιουργήσουμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο αδιάκοπη, η συνεργασία μεταξύ καθηγητών και μαθητών εποικοδομητική.

 

ΡΩΤΑΤΕ / ΑΠΑΝΤΑΜΕ

Δημοσιογραφία

διαβάστε την απάντηση

x

Θα ήθελα να σπουδάσω σε κάποιο πανεπιστήμιο της Αγγλίας στον τομέα της δημοσιογραφίας. Ποια μαθήματα πρέπει να περάσω για να πάω με υποτροφια;

Νούλα

Σας χαιρετώ. Καταρχήν για να εισαχθούμε στα πανεπιστήμια της Αγγλίας πρέπει να πληρούμε δύο προϋποθέσεις. Γλώσσα και Ακαδημαϊκά προσόντα. Εάν θέλεις να πάρεις υποτροφία, τότε πρέπει να πάρουμε όσο πιο ψηλούς βαθμούς μπορούμε. Στη γλώσσα θα πρέπει να περάσειw το IGCSE με βαθμό Α ή το IELTS, με πολύ καλό βαθμό. Τώρα θα πρέπει να κάνεις και GCE A' Levels όπως History, Modern Greek ίσως και μαθηματικά. Όμως πρέπει να σου πω ότι υποτροφίες ένα πανεπιστήμιο δύσκολα δίνει. Από την άλλη το ίδρυμα IKY στην Κύπρο δίνει υποτροφίες όπως και η αρχεπισκοπή. Μπορείς να αποταθείς κοντά τους για τα περαιτέρω. Αν θες μπορείς να μας πάρεις τηλέφωνο και στο 99776965 για οτιδήποτε θες. Τέλος να ξέρεις ότι ένας καλός βαθμός απολυτηρίου θα είναι απαραίτητο κριτήριο.

Ευχαριστώ 

όλες τις ερωτήσεις

Εγγραφείτε στο Newsletter μας