Πρόσφατα Νέα

Επιτυχίες στην Πληροφορική

Επιτυχίες στην Πληροφορική

Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τις επιτυχίες τους στα διαγωνίσματα του δημόσιου σχολείου στο μάθημα της πληροφορικής. Γ' Λυκείου Κωνσταντίνος Αγησιλάου 20/20 Μάριος Στυλιανού 20/20 Νεόφυτος Δημητρίου 20/20 (Οι τρεις πιο ψηλοί βαθμοί της τάξης και οι μοναδικοί) Αντρέας Χατζησάββας 98/100 Ισαβέλλα Παπαϊωάννου 19/20 Νεόφυτος Κυριάκου 18/20 Β' Λυκείου Μιχαήλ Άγγελος Ερωτοκρίτου 20/20 Αντόνιο Ντι Λενάρτο 20/20 Παναγιώτης Κονιώτης 18/20 Μπράβο παιδιά! Συνεχίζουμε πιο δυνατά!

...συνέχεια

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Πρόσφατα Βίντεο

Laouris Blog

Ποιοτική εκπαίδευση, με γνώμονα την επιτυχία κάθε ...

Το φροντιστήριο μας εστιάζει στην ανάδειξη του κάθε εκπαιδευόμενου ξεχωριστά. Το προσωπικό του φροντιστηρίου, δουλεύει ως ομάδα, με υπευθυνότητα. Η προσπάθεια στήριξης του κάθε μαθητή είναι συνεχής. Το συγραφικό έργο όλων των καθηγητών του φροντιστηρίου, σε συνδυασμό με τις καινο...

...συνέχεια

Λίγα λόγια για εμάς

Λίγα λόγια για εμάς

Καταφέραμε να συγκροτήσουμε μια ομάδα καθηγητών άρτια επιστημονικά καταρτισμένους, γεμάτους όρεξη για δουλειά, δημιουργικούς, οι οποίοι εργάζονται με μοναδικό γνώμονα την επιτυχία των μαθητών. Ο αγώνας μας συνεχής. Έγνοια μας η παροχή ποιοτικού μαθήματος, η πρόοδος των παιδιών και η επιτυχία τους στις διάφορες εξετάσεις. Οι παγκύπριες διακρίσεις που έχουμε κάθε χρόνο αποδεικνύουν τη σωστή δουλειά μας.

Το φροντιστήριο μας είναι μέλος του σύνδεσμου φροντιστηριούχων Κύπρου, και λειτουργεί νόμιμα. Ο αγώνας προς την γνώση είναι συνεχής, η προσπάθεια για να δημιουργήσουμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο αδιάκοπη, η συνεργασία μεταξύ καθηγητών και μαθητών εποικοδομητική.

Ευθύνη, Ποιότητα, Εγγύηση

ΡΩΤΑΤΕ / ΑΠΑΝΤΑΜΕ

Ποιες επιλογές έχω στη Γ' Λυκείου;

διαβάστε την απάντηση

x

Ερώτηση

Γεια σας με λένε Μαρία. Είμαι Β' Λυκείου και δεν ξέρω τι θα ακολουθήσω στο μέλλον Αν μπορείτε να με βοηθήσετε στις επιλογές μου. Σας ευχαριστώ

Μαρία

Σας χαιρετώ.

Υπάρχουν επιλογές πολλές και είναι ανάλογες των μαθημάτων που επιλέξατε και των ενδιαφερόντων και ικανοτήτων σας. Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 99776965, ή αν θέλετε στείλτε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως ποια μαθήματα έχετε επιλέξει.

Ευχαριστώ πολύ

όλες τις ερωτήσεις

Εγγραφείτε στο Newsletter μας