Πρόσφατα Νέα

Καλή Αρχή!

Καλή Αρχή!

Η ομάδα του φροντιστηρίου μας εύχεται σε όλους τους μαθητές καλή νέα σχολική χρονιά, με πολλές επιτυχίες. Δέσμευση του φροντιστηρίου μας: αγώνας, αγώνας, αγώνας! Μέχρι την επιτυχία των παιδιών μας! Τίποτα δεν χαρίζεται, τα πάντα κατακτώνται!!!

...συνέχεια

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Πρόσφατα Βίντεο

Φροντιστήριο Λαούρης

Laouris Blog

Ψευδαισθήσεις

Καταρχήν πρέπει να σας πω ότι πάντα είμουν και είμαι, αντίθετος με την όλη ιδέα της παπαγαλίας και της στείρας αποστήθισης γνώσεων. Η γνώση πρέπει να βιώνεται, έτσι ώστε να γίνεται κτήμα κάθε μαθητή. Όσον αφορά στο θέμα της Έκθεσης των Ελληνικών για το οποίο έγινε μεγάλη φασαρία,...

...συνέχεια

Λίγα λόγια για εμάς

Λίγα λόγια για εμάς

Οι θεμελιώδεις αρχές παιδείας και η παιδαγωγική προσέγγιση των μαθητών με αυστηρή προσύλωση στο στόχο μας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της λειτουργίας μας.

Καταφέραμε να συγκροτήσουμε μια ομάδα καθηγητών άρτια επιστημονικά καταρτισμένους, γεμάτους όρεξη για δουλειά, δημιουργικούς, οι οποίοι εργάζονται με μοναδικό γνώμονα την επιτυχία των μαθητών. Ο αγώνας μας συνεχής. Έγνοια μας η παροχή ποιοτικού μαθήματος, η πρόοδος των παιδιών και η επιτυχία τους στις διάφορες εξετάσεις. Οι παγκύπριες διακρίσεις που έχουμε κάθε χρόνο αποδεικνύουν τη σωστή δουλειά μας.

Το φροντιστήριο μας είναι μέλος του σύνδεσμου φροντιστηριούχων Κύπρου, και λειτουργεί νόμιμα. Ο αγώνας προς την γνώση είναι συνεχής, η προσπάθεια για να δημιουργήσουμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο αδιάκοπη, η συνεργασία μεταξύ καθηγητών και μαθητών εποικοδομητική.

 

ΡΩΤΑΤΕ / ΑΠΑΝΤΑΜΕ

IGCSE

διαβάστε την απάντηση

x

Τα igcse είναι μόνο για Αγγλία ή είναι ένα δυνατό χαρτί-προσόν και για άλλες χώρες;

Αντριάνα

Σας χαιρετώ.

Τα igcse Αγγλικών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πρόσβαση τόσο σε πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας όσο και σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, στα αγγλόφωνα τμήματα. Πέρα όμως από τα αγγλόφωνα τμήματα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σας προσόν και σε πανεπιστήμια όχι αγγλόφωνα, άλλων χωρών.

Αν μιλάτε για igcse computers, maths, physics, biology etc, αυτά δεν αναγνωρίζονται σαν qualifications από τα πανεπιστήμια, απλά προετοιμάζουν το μαθητή για επιτυχία στις εξετάσεις A' Levels.

Ελπίζω να σας βοήθησα.

Γιάννης Λαούρης

όλες τις ερωτήσεις

Εγγραφείτε στο Newsletter μας