Πρόσφατα Νέα

Επιτυχίες Πληροφορική

Επιτυχίες Πληροφορική

Συγχαρητήρια στους παρακάτω μαθητές οι οποίοι πέτυχαν στις εξετάσεις ECDL που έγιναν στο φροντιστήριο μας στις: 24/5/2015 Online Essentials Ελευθερίου Τροοδία Καζαντζής Ανδρέας Καρακούλη Ήβη Λεμονάρης Αντρέας Φιλίππου Παρασκευή Γιάγκου Παναγιώτης Καππετζή Στυλιανή Καππετζή Μάριος Στεφάνου Χαραλαμπία Σωκράτους Μαρία Χατζηιωάννου Ανδρέας Χατζηχριστοδούλου Σωκράτης Μπράβο παιδιά! Περάσατε όλοι με πολύ ψηλούς βαθμούς!

...συνέχεια

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Πρόσφατα Βίντεο

Εκπαίδευση

Laouris Blog

Ψευδαισθήσεις

Καταρχήν πρέπει να σας πω ότι πάντα είμουν και είμαι, αντίθετος με την όλη ιδέα της παπαγαλίας και της στείρας αποστήθισης γνώσεων. Η γνώση πρέπει να βιώνεται, έτσι ώστε να γίνεται κτήμα κάθε μαθητή. Όσον αφορά στο θέμα της Έκθεσης των Ελληνικών για το οποίο έγινε μεγάλη φασαρία,...

...συνέχεια

Λίγα λόγια για εμάς

Λίγα λόγια για εμάς

Οι θεμελιώδεις αρχές παιδείας και η παιδαγωγική προσέγγιση των μαθητών με αυστηρή προσύλωση στο στόχο μας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της λειτουργίας μας.

Καταφέραμε να συγκροτήσουμε μια ομάδα καθηγητών άρτια επιστημονικά καταρτισμένους, γεμάτους όρεξη για δουλειά, δημιουργικούς, οι οποίοι εργάζονται με μοναδικό γνώμονα την επιτυχία των μαθητών. Ο αγώνας μας συνεχής. Έγνοια μας η παροχή ποιοτικού μαθήματος, η πρόοδος των παιδιών και η επιτυχία τους στις διάφορες εξετάσεις. Οι παγκύπριες διακρίσεις που έχουμε κάθε χρόνο αποδεικνύουν τη σωστή δουλειά μας.

Το φροντιστήριο μας είναι μέλος του σύνδεσμου φροντιστηριούχων Κύπρου, και λειτουργεί νόμιμα. Ο αγώνας προς την γνώση είναι συνεχής, η προσπάθεια για να δημιουργήσουμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο αδιάκοπη, η συνεργασία μεταξύ καθηγητών και μαθητών εποικοδομητική.

 

ΡΩΤΑΤΕ / ΑΠΑΝΤΑΜΕ

Θέλω να σπουδάσω πληροφορική, τι μαθήματα να επιλέξω;

διαβάστε την απάντηση

x

Γεια σας!

Πάω στην πρώτη λυκείου και θέλω να σπουδάσω πληροφορική ποια μαθήματα πρέπει να επιλέξω ενισχυμένα στο λύκειο για πληροφορική;

Πιερής Κοντού

Σας χαιρετώ,

Καταρχήν εξαρτάται το που θέλετε να σπουδάσετε. Για να σπουδάσετε στο πανεπιστήμιο Κύπρου ή στα Πανεπιστήμια της Ελλάδας θα ήταν απαραίτητο να επιλέξετε: Μαθηματικά Κατεύθυνσης, Πληροφορική και Φυσική. Για τα πανεπιστήμια της Αγγλίας θα ήταν καλό να επιλέξετε πληροφορική και μαθηματικά κατεύθυνσης και αν το επιθυμείτε και την φυσική. Επίσης για Αγγλία θα ήταν καλό να επιλέξετε και τα αγγλικά για να ενισχύσει τις ικανότητες γλώσσας.

Ευχαριστώ

όλες τις ερωτήσεις

Εγγραφείτε στο Newsletter μας